Ekonomi

Reshjet e shiut mbulojnë varrezata në Fushë Kosovë

Shiu që ka rënë sot, ka bërë që Fushë Kosova të mbytet në ujë. Përveç një pjese të qytetit, edhe varrezat janë mbuluar nga uji. Sipas disa fotografive që lexuesit i kanë dërguar Telegrafit, shihen varrezat e martirëve dhe dëshmorëve të mbuluara të gjitha nga uji. Ndërkaq, lidhur me këtë ende nuk janë prononcuar zyrtarët […]